MammBa PróBa - Terméktesztek

Találtam egy praktikus és ötletes body-t!

Impidimpi body terméktesztA heti bevásárláson voltam a kislányommal és épp a programunk végén jártunk, amikor szokás szerint a ruhás soron végigszaladtunk és ő elmondta mindennek a színét és, hogy milyen figurákat lát a ruhákon :), ekkor találtam rá az áruház saját márkás termékei közül egy body-párosra, amelyeknek a vicces felirata és a hozzá társított kép ragadta meg a figyelmemet…

Az Aldi saját márkás termékéről, az Impidimpi baba és kisgyerek-ruhákról eddig csak a postaládába bedobott szórólapokból hallottam illetve az üzletben néha megnéztem őket. Mivel a kisfiamnak 3 hónaposan már 68-as bodykra volt szüksége, ezért mindenképp akartam neki venni rövid ujjasakat és pont kapóra jött az Aldiban látott kettős, éppen akciósan (1499 Ft/2 db).

Először a bodykon díszelgő feliratokra és képekre lettem figyelmes:

“Az Apukám az én szuperhősöm!”

Impidimpi body termékteszt

“Ha azt gondolod, hogy én jól nézek ki, nézd meg inkább az Anyukámat!”

Impidimpi body termékteszt

Gyorsan bedobtam a bevásárlókocsiba, befejeztük a bevásárlást és csak otthon vettem észre, hogy ezek a body-k olyan előnyökkel rendelkeznek, amelyet sajnos kevés gyártó terméke nyújt.

1. Nincsen oldalvarrás

Impidimpi body termékteszt

Ez azért jó, mert a legtöbb body-készítő az oldalvarrásba rögzíti a babaruha mosására, gyártási helyére vonatkozó információk több oldalas tájékoztatóját, amit általában kivágunk – elvesznek az információk -, a maradék kis címkedarab pedig “bizergálja” a baba bőrét.

2. Nagy méretválaszték

Az Impidimpi body-k 50-104-es méretig készülnek, persze érdemes figyelni a közeli üzletek akcióit, mert sok méret már az első nap reggelén elfogy.

3. Az információk a body nyakrészére, belülre vannak nyomva

Impidimpi body termékteszt

Ezt tényleg nagyon kevés gyártó csinálja, pedig ez egy nagyon praktikus dolog! Nem kell címkéket vagdosnunk, aztán meg gondolkodni, hogy vajon ez hányas méret lehet(ett); nem kell tesztelni a vasaló hőfokát, mert ezek az infók megmaradtak a body-ban, szóval ennek nagyon örültem!

4. A rányomott kép és felirat nem repedezik be, nem kopik le

Impidimpi body termékteszt

Az anyag síkjában van nyomva a minta – nem tudom ezt szakmai nyelven hogy hívják -, így az idő és a mosások során nem repedezik be és lehet vasalni is (kipróbáltam!)

+1: Ez pedig az Aldi pozitívuma: ha fölhívjátok a központi számukat ( +36 23 533 500) és megmondjátok milyen terméket kerestek, akkor ők megnézik, hogy az országban melyik üzletben van még belőle és az Általatok megjelölt üzletbe szállítják 2-3 napon belül!

Összességében tehát nagyon meg vagyok elégedve az Impidimpi bodykkal és akinek a gyerkőcénél már nem aktuális a body, nekik ajánlom a nagyobbaknak való pólókat, pulóvereket.

(Megjegyzés: Ez nem egy fizetett Aldi reklám, ezt a cikket a saját tapasztalataim alapján írtam és mivel praktikusnak találtam a termékeket, ezért osztottam meg Veletek!)

1 című bejegyzés “Találtam egy praktikus és ötletes body-t!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*