Anyaöltöztetés, MammBa PróBa - Terméktesztek

Színezd ki a lábaidat!

Anyaként – ha végre sikerül magunknak is nézelődni, és nemcsak a gyerekcipők között válogatunk – a leggyakrabban hordott cipőink vásárlásakor az egyik legfontosabb szemponttá válik, hogy kényelmes legyen. Persze az is fontos, hogy jól nézzen ki, hordható legyen játszótéren, az oviba menet, munkahelyre, vagy akár egy kicsit csinosabb ruhához is. Találtam egy olasz cipőmárkát, ami ezeknek a feltételeknek mind megfelel…

…és még pluszban nemcsak kb. 3 színben kapható, hanem egy igazi színkavalkád közül választhatunk!

Ismerjétek meg a Kamsa cipőt!

Nekem mindig olyan dolgok tetszenek, amelyeknél a részletekre is figyelnek, ezáltal emlékezetes marad az adott ruha/ékszer/smink/cipő: például ruha címkéjén nemcsak egy hagyományos szöveg van, a cipősdoboz átalakítható, a smink készletet össze lehet csukni egy figurává; a Kamsa cipőnél nekem ezt jelentette a logo, azaz a Hamsa-kéz forma. Bevallom, a Hamsa miatt már nagyon régóta szemeztem egy ilyen cipővel, de nem gondoltam volna, hogy a többi tulajdonsága miatt is ennyire megtetszik!

Három megközelítésből, három szerepemben mutatom be Nektek, hogy mit is tud ez a cipő:

Milyen a Kamsa cipő – Anyaként?

Kerestem már egy ideje egy szaladgálós, sportosabb cipőt, így a Kamsa fazonja nagyon megtetszett. Nekem arra kellett egy ilyen, hogy ebben a nem túl meleg időben legyen egy cipőm, ami jó farmerhoz, leggingshez, de még akár egy ruhához is, és nem a slip-on fazon, mert olyanom már van egy jópár. Ezek alapján a Kamsa teljesen megfelel nekem.

Ami még pozitívum:

  • a talp, sarok kialakítása: abszolút autóvezetés-barát, a pedálok nyomogatása miatt nem lesz totál fekete a cipő sarka és nem kopik le
  • az orrát meg nem rúgom le mindenhol 🙂 (igen, ez nálam is előfordul, nemcsak a gyerekeimnél)

Ami nekem a hátránya:

  • az, hogy fűzős és mindig be kell kötni: én nem szeretem befűzve hagyni és mindig úgy belelépni, mert sajnálom a fűzőt és a cipő kérgét, ami azért ilyenkor sérül 😉 (és itt már megszólal bennem a következő szerepem, azaz: )

Milyen a Kamsa cipő – Cipőkészítőként?

Mivel azt már tudtam, hogy olasz cipőmárkáról van szó (és itt most ne menjünk bele, hogy a gyárak hol vannak, mert a design és a cipő összeállítási mutatója Olaszországban készül), így azt is tudtam, hogy nem fogok csalódni benne. Nagyon könnyű cipő, szinte nem is érződik, hogy a lábon van, de mivel fűzős, ezért tartja is. A talp kialakítása nagyon kényelmes, szerencsére nem teljesen egyenes és néhány milliméteres a talp, van benne egy kis megemelés a sarokrészen. (mindenképpen érdemes olyan cipőket vásárolni, ahol van egy kis sarokmagasság, 1,5-2 cm, mert az segíti elő a helyes testtartást)

A cipő anyaga textil és műbőr keveréke, ezért a szakadó eső nem a barátja (bár én egyik nap megáztam benne rendesen, és egészen jól bírta), cserébe viszont hamar megszárad.

Ami még pozitívum:

  • a talp gumi mintája: a mintázat miatt nem csúszós 🙂 (igen, a boltok fényes – de akár a matt – járólapjai nagyon szépek, csak a sima talpú cipőkben, kapaszkodó lábujjakkal lépkedünk rajtuk, meg még erőlködünk a bevásárló kocsit is tolni közben;))
  • a kéregrész nagyon jól ki van merevítve, nem törik meg, mindemellett puha

Ami nekem a hátránya:

  • a méretezés: ez nemcsak a Kamsánál, hanem köztudottan minden olasz cipőnél probléma a “nagy lábon élőknek”, így a 41-es lábammal sajnos a 40-es cipők kicsik, amit azért sajnálok, mert nagyon tetszenek 40-es Kamsa-színek (és jöhet az utolsó szerepem):

Milyen a Kamsa cipő – Online színtanácsadóként?

Röviden? Végre színes cipők! 🙂

Hosszabban: a színtanácsadások során el szoktuk mondani, hogy az elemzés végén kapott színpalettákat az arc közelében hordott ruhák színéhez érdemes használni. Az, hogy cipőként milyen színt hordunk annyiban számít, hogy harmóniában álljon a ruháink színével.

Ezért aztán bármelyik színű Kamsa cipőt választhatjuk. Én a Kamsa Atlanticot próbáltam ki elsőnek – valószínűleg nem utolsónak -, mert tetszett benne, hogy a sötétkéket tudom kombinálni élénk színekkel.

Ami még pozitívum:

  • 2 színű , jó hosszú cipőfűzőt adnak a cipőkhöz, így az is cserélgethető, vagy akár együtt is hordható. A cipőfűző kicserélésével teljesen más karaktert adhatunk a cipőnek, így változtatva, hogy éppen milyen stílusú ruhához vesszük fel
  • nemcsak női, hanem férfi és unisex cipők is vannak, ezért akár Anya-lánya; Anya-Apa, Apa-fia szetteket is össze lehet állítani

Ami nekem a hátránya:

  • hiányolom a lila színt a méretemben a palettából!

A Kamsa cipőket itt tudjátok megnézni:

https://kamsacipo.hu/

Női méretezés: 36-41

Árak: 15990-18990 Ft, de érdemes figyelnetek a Kamsa Facebook oldalát, mert a sok szuper termék mellett akciók is gyakran vannak!

Az biztos, hogy ha már van egy Kamsánk, elkezdünk gondolkodni, melyik szín legyen a következő! Én most, hogy vége az online sulinak, ezt próbálom kimatekozni! 🙂

(Mivel a MammBa PróBa olyan termékek, szolgáltatások tesztelésére jött létre, amelyek gyerekeknek vagy Anyukáknak készülnek és a fő szempont, hogy praktikusak legyenek, ezért ez alapján végzem a teszteket. Az általam bemutatott termék vagy szolgáltatás értékelése a saját véleményem, észrevételeim alapján készült!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*