MammBa PróBa - Terméktesztek

Ékszerek Anyának és a Babának is!

Ha hordasz ékszereket kisgyerekes Anyaként, tudod, hogy meglehetősen nagy kihívást jelent magadon tartanod őket. A babák, de még a nagyobbak is előszeretettel rángatják a lógós fülbevalókat és a nyakláncokat, ha pedig karkötőd van, azt biztosan elkezdi rágcsálni a pici baba. Csak ugye a fém vagy műanyag ékszereket nem szívesen adjuk a szájukba, pedig olyan jól ellennének velük mondjuk egy sorbaállás vagy egy orvosi váróteremben üldögélés közben. Pedig van olyan ékszer, amit Anya hordhat, a baba pedig rághat…

Ezek pedig az orvosi szilikonból készült színes nyakláncok, karkötők, medálok, babraláncok, melyek nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros anyagot, tehát a baba nyugodtan rágcsálhatja, de még a nagyobb gyerekek is játszhatnak vele.

 

Mivel a 3. babám már 3 hónapos kora óta fogzik, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom amit eddig még nem: egy színes szilikonból készült “babraláncot” választottam a ZelBa Szilikonékszerek kínálatából.

ZelBa Szilikonékszerek

Ez azt a célt szolgálja, hogy a végén lévő csipesz segítségével bárhová (babakocsi, hordozó, Anya ruhája, gyerek ruhája…) oda lehet csíptetni és a bébi tudja rágcsálni, játszani vele.

ZelBa Szilikonékszerek

Nemcsak jól néz ki, hanem hasznos is!

Azon kívül, hogy szép színes a lánc és károsanyagmentes orvosi szilikonból készül – tehát a gyerek nyugodtan rágcsálhatja -, a babakézre álló formáknak és a színeknek köszönhetően fejleszti a pici finommotoros képességét, ami később jól jön majd például a rajzolás, önálló evés megtanulásához.

ZelBa Szilikonékszerek

 

Felügyelet nélkül ne használja a gyerek!

Nagyon fontos, hogy ezek az ékszerek Anyukáknak készülnek, mert ugye a szilikon nyakláncok, karkötők vagy medálok Anya nyakában vannak és úgy tudja rágcsálni a baba. Nem szabad a pici nyakába akasztani őket, vagy a kezére adni.

Ez a csipeszes megoldás – mint a mi rágcsaláncunk – azért praktikus, mert ezt viszont bárhová oda lehet csíptetni és olyan jó erős a csipesz, hogy nem csak “csípni” kell vele, hanem előtte ki kell nyitni és a “csípés” után lezárni egy kallantyúval.

ZelBa Szilikonékszerek

Attól nem kell aggódni, hogy szétszedi a gyerek, mert a “szemek” erős csomókkal vannak összekötve.

ZelBa Szilikonékszerek

A tisztítása nagyon egyszerű

Csak langyos víz alá kell tartani és leöblíteni, forró vízzel pedig sterilizálható is. El lehet mosogatni is ha szükséges, vagy pedig a mosogatógépbe is betehető, ha valaki biztosra akar menni. 🙂

Óriási a választék!

Lehet választani nyakláncot, medálokat, karkötőket, babáknak kézben fogható rágókát, de egyedi igények szerint is elkészítenek bármilyen ékszert. Az alapanyagokat nemzetközi partnerek biztosítják, azonban minden ötlet és dizájn Magyarországon születik.

ZelBa Szilikonékszerek

Ez pedig az egyik kedvencem: a keksz-medál! Jó ötlet, ugye? 🙂

ZelBa Szilikonékszerek

Én azt gondoltam, hogy a 3. gyereknél már nem tudnak nekem újat mutatni, de ez a szivárvány színű babralánc annyira tetszik mindhárom gyereknek, hogy örültem, hogy kipróbáltam és tényleg jól leköti a pici figyelmét is, miközben nézegeti és rágcsálja.

ZelBa Szilikonékszerek

A ZelBa babralánc ára: 3590 Ft

További cumiláncokat, babraláncokat itt találsz: http://www.zelba.hu/spl/181075/Cumilancok-babralancok

(Mivel a MammBa PróBa olyan termékek, szolgáltatások tesztelésére jött létre, amelyek babáknak, mamáknak, kismamáknak készülnek és a fő szempont, hogy praktikusak legyenek, ezért ez alapján végzem a teszteket. Az általam bemutatott termék vagy szolgáltatás értékelése a saját véleményem, észrevételeim alapján készült!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*