Így szeretem magam Anyaként...

Milyen öltözködési és vásárlási szokásaid vannak Anyaként?

Az Anyudesign oldal szerkesztőjével Ildikóval összeálltunk, és mert nagyon kíváncsi népség egy ilyen asszonysereg, úgy döntöttünk feltesszük Nektek a nagy kérdéseket, amelyek miatt már napok óta nem alszunk, nem eszünk, de még csak nem is végzünk házimunkát… 🙂

Mindketten az öltözködéssel foglalkozunk: Ildikó az Anyudesign oldalon az otthon ülő anyukák ruházkodásáról vélekedik, ajánl és publikál, Kata pedig a MammBa oladal szerkesztőjeként a baba és kisgyerek öltöztetésről ad gyakorlati tanácsokat Kismamáknak és Anyukáknak.

Emiatt sok anyagot gyűjtöttünk az évek során, de úgy gondoltuk, hogy a további munkánkhoz erősebb, biztosabb és garantáltan hasznos további információt kell szereznünk, amelynek a forrása nem más, mint Ti, kisgyerekes anyukák.

 

Kedves Anyukák!

Kérünk szépen benneteket, hogy legyetek a segítségünkre néhány perc erejéig abban, hogy kitöltitek a kérdőívünket, válaszoltok a kérdéseinkre.

Minden egyes kérdésre 1-1 kattintással  megadható a válasz, így nem raboljuk az (amúgy is szűkös) időtöket, sőt, boldogan nyújtunk át a számotokra két hasznos és értékes baba-mamás ajándékot, amelyekben megbízható partnereink vannak a segítségünkre!

1. Az egyik a Ruha-sziget (gyerekruha-webáruház) ingyenes kiszállítási lehetősége

2. A másik pedig a Babahami webáruházban levásárolható 500 forintos kupon, ahol baba és mama ékszerek és még sok egyéb szépség közül tudsz válogatni

Mindkét ajándék AUTOMATIKUSAN jár, amennyiben kitöltötted a kérdőívet!

Ez technikailag úgy néz ki, hogy miután a KÜLDÉS gombra kattintasz, a felugró ablakban megtalálod a kuponok kódját, amelyeket a vásárlás során a megfelelő helyre beírva, érvényesítheted azokat. A kuponok beváltásának további részleteit is majd az itt megjelenő linkeken találod!

És akkor íme a kérdőív, amely valóban (tesztelve!) nem vesz el az idődből 1-2 percnél többet. Kattints az alábbi linkre, és indulhat a kutatás!

Mammba és Anyudesign kérdőíve

U.i.: És a végére egy bónusz, személyesen tőlünk: a célunk, hogy minél több választ gyűjtsünk. Ennek érdekében az 500 db kitöltött kérdőívet tűztük ki célul. Amennyiben ezt sikeresen teljesítjük (a segítségetekkel) 5 *1000 Ft-os DM vásárlási utalványt sorsolunk ki a kitöltők között.

Megjött a kedved a néhány kattintáshoz, kezd itt! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*