Kismama vagyok!

Gratulálok a babádhoz – vagy babáidhoz –, gyönyörű napok, hónapok és évek várnak Rád! Hidd el, bármilyen nehéznek is érzed majd az Anyaságot sokszor, mindig ott lesz az a csillogó szempár, aki emlékeztet rá, hogy mindent szuper jól csinálsz!

Én pedig a babavárás idejét szeretném megkönnyíteni Neked azzal, hogy segítek a baba öltözködése körüli teendőidben. Gondolom, már elkezdtél nézelődni vagy akár vásárolni is babaruhákat, kiegészítőket és azt a tenyérnyi cipőcskét sem tudtad otthagyni a bolt polcán. Ha pedig örökölsz babaruhákat, biztos vagyok benne, hogy kivettél a zsákból már néhányat és elmosolyodtál, hogy milyen picik.

De valójában mekkora méretű babaruha lesz jó a babámnak, amikor megszületik?

Hány darab body-t és rugdalózót vásároljak neki és mekkora méretekből?

És ha télen születik, milyen ruhára van még szüksége?

Mikor és mivel mossam ki a megvásárolt babaruhákat?

Mi az a kocsikabát? És a kifogó?

Ikreim lesznek, nekik mennyi ruha fog kelleni?

És egyáltalán, hol vásároljak?

Ne aggódj, ezek a gondolatok minden Kismama fejében megfordulnak, nekem is kavarogtak bőven. Három kisgyerekem van – Frida, Kán és Dante – és az ő öltöztetésük kapcsán döbbentem rá, hogy a boltokban mennyi nem praktikus, kevésbé hasznos babaruhát lehet kapni. Amikor első gyereket váró Kismamaként vásárol az ember, nem is tudja, hogy mire figyeljen egy-egy body, rugdalózó vagy kiskabát megvásárlásakor. Pedig fontos lenne ismerni néhány dolgot ahhoz, hogy a pár napos baba öltöztetése könnyen menjen. Tapasztalataim alapján gyűjtöttem össze tippeket, tanácsokat, praktikákat a babaöltöztetéssel kapcsolatban és elkészítettem Neked egy születési hónap szerint összeállított, képekkel, szükséges méretekkel, mennyiségekkel ellátott, kisfiú és kislány ruhákra bontott Babaruha listát, melyet most ingyenesen le tudsz tölteni!

Babakelengye lista tavaszi, nyári, őszi, téli babáknak

Van még egy ajándékom is Neked! Ahhoz, hogy a listához legyen segítséged, hogy mekkora és milyen babaruhákat, hol vásárolj és megismerd az egyes ruhadarabok előnyeit és hátrányait is fotók és rövid leírások segítségével, ajándékba adok Neked egy 12 részes e-mail sorozatot, a Babaruha ABC-t, amely nem ábécérendben ugyan, de a baba felöltöztetése sorrendjében tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat.

Most már csak 3 sort kell kitöltened és azonnal megkapod a babád születési hónapjához kötött Babaruha listát és a Babaruha ABC sorozat első részét!

(A Babaruha lista letöltési linkjét e-mailben kapod meg, ezért ajánlott valós e-mail ímet megadni. Az itt megadott adataidat bizalmasan kezelem, nem adom át senkinek. Ha le akarsz iratkozni, bármikor megteheted az e-mailek alján található link segítségével.)

Ha GMAIL-es e-mailcímmel regisztrálsz: a fiók szerkezetének megváltozása miatt előfordulhat, hogy a MammBa leveleket a “Promóciók” fül alatt találod. Lépj az egérrel a MammBa levélre és a bal egérgombot lenyomva tartva húzd át a levelet az “Elsődleges” fülre, majd kattints a megjelenő feliratra, hogy a jövőben mindig ide érkezzenek a MammBa levelek.

1 című bejegyzés “Kismama vagyok!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*