Kismama öltözködés, Kismama ruhák

Alkalmi ruhák pocakosan

Kismamaként is eljön az az idő, amikor csinosabban kell felöltöznünk. A babavárás elején még hordhatjuk a pocak nélküli ruháinkat, de amikor már növekszik a bébi, akkor szükség van a kifejezetten Kismamáknak készülő alkalmi ruhákra. De milyet érdemes vásárolnunk?

Az alkalmi Kismamaruha anyaga

A legkényelmesebb, ha rugalmas, főként pamutot és rugalmas szálakat tartalmazó anyagból készült ruhákat választunk. Így a hűvösebb idők beköszöntével jó választásnak bizonyulnak a kötött vagy horgolt kismama ruhák is.

A pamutnak azért van fontos szerepe, mert nagyobb pocakkal már biztos észrevetted, hogy könnyebben megizzadsz, ilyenkor nem mindegy, hogy egy „lélegző” anyagú ruha van rajtad, vagy egy műszálas izzadságfokozó. 🙂

R&D Kismama Divat

Az alkalmi Kismamaruha fazonja

A rugalmas anyagú Kismama ruhák általában ráfeszülnek az alakodra,

R&D Kismama Divat

ha így nem érzed jól magad, akkor érdemesebb a mellrészen szabott, ám a pocakrésznél bővülő fazont választanod.

R&D Kismama Divat

Így válassz praktikusan!

Azaz vásárolj olyan alkalmi Kismamaruhát, amit pocak nélkül is tudsz majd hordani! Erre jó megoldás az általam is kipróbált, az R&D Kismama Divat által készített csíkos ruha, ami rugalmas anyagból készült,

R&D Kismama Divat

pocakkal is nagyon kényelmes és pocak nélkül is tökéletesen használható, mert van benne egy plusz réteg, amin van két lyuk, így szoptatni is könnyen lehet benne, ha a babával mész bármilyen alkalmi rendezvényre.

R&D Kismama Divat

 

 

Ami még tetszik ebben a ruhában, hogy van rajta övbújtató, így föl lehet dobni egy szép szaténszalaggal, vagy egy övvel is.

R&D Kismama Divat

Ujjatlan vagy ujjas?

Ha nem kell nagyon kiöltözni és Te már a babavárásod végén jársz, akkor érdemes hosszú ujjú változatot vásárolnod, mert azt rögtön tudod még hordani így a hűvösebb időkben a szülés után is.

R&D Kismama Divat

Ha pedig nagyon ki kell csinosítanod magad, akkor válassz ujjatlan vagy rövid ujjú fazont és vegyél föl hozzá egy kis bolerót.

R&D Kismama Divat

R&D Kismama Divat

 

R&D Kismama Divat

 

Milyen cipőt vegyél fel az alkalmi Kismamaruhához?

Nem kell lemondanod a csinos alkalmi cipőkről sem, csak arra figyelj, hogy ne 8-10 cm-es tűsarkút vegyél, hanem egy max. 3-4 cm sarokmagasságú szandált, zárt cipőt vagy egy csinos csizmát. Arra figyelj viszont, hogy ne legyen csúszós a cipőd talpa!

A cikkben szereplő alkalmi Kismamaruhák megvásárolhatók az R&D Kismama Divat webáruházában, vagy személyesen a két budapesti üzlet egyikében:

R&D OKTOGON:1065 Budapest, Teréz körút 18. Oktogonnál

R&D ÚJPALOTA: 1156 Budapest Páskomliget u.31.

 

Az általam viselt csíkos Kismamaruha ára: 7990 Ft

 

(Mivel a MammBa PróBa olyan termékek, szolgáltatások tesztelésére jött létre, amelyek babáknak, mamáknak, kismamáknak készülnek és a fő szempont, hogy praktikusak legyenek, ezért ez alapján végzem a teszteket. Az általam bemutatott termék vagy szolgáltatás értékelése a saját véleményem, észrevételeim alapján készült!)

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*