Kiegészítők kisgyerekeknek, Kisgyerekek öltöztetése

Kényelmes és csinos ruhák bölcsis, ovis gyerekeknek

Gyakran kapok olyan leveleket, amelyekben Anyukák szeretnének tanácsokat kérni, hogy hogyan öltöztessék a gyermeküket kényelmesen, de mégis csinosan a bölcsiben vagy az óvodában. A kényelmes gyerekruha is lehet csinos és a csinos is kényelmes, ezért most bemutatok néhány őszi-téli összeállítást a magyar Anyukák körében is kedvelt három márka kínálatából.

Kisfiúknak

Benti játékhoz

Bölcsis, ovis gyerekek ruhái

Sárga Body – H&M, Puha derekú farmer – H&M, Magas szárú cipő – GAP, Pulóver – H&M
Mickey-s body – H&M, Piros nadrág – H&M, Batman-es cipő – GAP

(Termékek részletei és árai)

„ A fiúkat sokkal nehezebb divatosan öltöztetni, mint a lányokat!” – mondják sokszor a fiús Anyukák. Most megmutatom, hogy a fiúknak is lehet nagyon ötletes, kényelmes és csinos ruhákat találni.

A gyerekeknek fontos, hogy a derekukat ne szorítsa a nadrág, hiszen sokat játszanak ülve is – főleg a bölcsisek -, ezért nagyon jó választás a puha derekú farmer egy body-val, és hozzá a nyakán könnyedén kipatentolható pulóverrel.
Nem kell félni a színektől a fiúknál, hiszen a piros nagyon jól áll nekik is, mint ez a kényelmes, laza gumírozású pamut nadrág és hozzá egy ötletes body. A nyakán patentolható pulóver ehhez az összeállításhoz is tökéletes.

Szabadban vagy alkalmakra

Bölcsis, ovis gyerekek ruhái

Puha derekú farmer – H&M, Csíkos pulóver – GAP, Sárga kabát – ZARA, Sapka – GAP, Bélelt cipő – ZARA
Body – H&M, Hózentrógeres nadrág – H&M, Kabát – ZARA, Csizma – H&M, Sapka és kesztyű – GAP

(Termékek részletei és árai)

A sötétkék puha derekú farmer és hozzá egy csíkos pulóver a kinti játékhoz, de akár rokonlátogatásra is kényelmes és csinos. Hozzá pedig elengedhetetlen a bélelt kabát és a vagány katonai mintás „öcsisapka”.

Nem kell feszengenie a kisfiúknak zakóban és ingben, ha alkalmi öltözékre van szükség, elég egy ötletes pamut-body, hozzá a menő hózentrógeres nadrág és egy zakó fazonú télikabát.

Kislányoknak

Benti játékhoz

Bölcsis, ovis gyerekek ruhái

Piros kötött pulóver – H&M, Kárómintás nadrág – H&M, Piros cipő – ZARA
Arany leggings – H&M, Csíkos pulóver – H&M, Fekete lakkcipő – GAP, Hajpánt – GAP

(Termékek részletei és árai)

Mivel a kislányokra szinte mindenféle színű ruhát föl lehet adni, ezért most két nem hétköznapi mintát és színt mutatok, melyeket Párizs ihletett:
A piros, hosszított fazonú kötött pulóver nagyon kényelmes viselet a kárómintás leggings-szel, és az arany leggings-hez szintén jól mutat a fekete-fehér minta, csak itt csíkosban.

Szabadban vagy alkalmakra

Bölcsis, ovis gyerekek ruhái
Lila body – H&M, Sárga nadrág – GAP, Rózsaszín gallér – H&M, Pillangós kabát – ZARA, Rózsaszín csizma – GAP, Sapka/Sál/Kesztyű – ZARA
Vászon nadrág – H&M, Virágmintás blúz – ZARA, Rózsaszín kabát – ZARA, Bokacsizma – ZARA, Állatmintás sál és sapka – GAP

(Termékek részletei és árai)

A lányoknak azt javaslom, hogy merjünk élénk színű ruhákat vásárolni, hiszen nagyon jól áll nekik. Itt ez az alapruhákból álló összeállítás – egy élénksárga leggings és egy lila body -, melyet egy rózsaszín gallérként funkcionáló „pulóvernyakkal” lehet feldobni. A bélelt, pillangós kabát és a jó meleg púder rózsaszín csizma pedig a hidegben nyújt meleget.

Az alkalmi – akár télapó vagy karácsonyi ünnepségen is csinos – összeállításhoz egy kényelmes, a derekán megköthető vászonnadrágot választottam, melyhez nagyon jól illik egy apróvirág-mintás blúz, és a gyönyörű, bőr bokacsizma. A púder rózsaszín bőrkabátot pedig az idén divatos állatmintás kiegészítőkkel lehet még izgalmasabbá tenni.

Ezek az összeállítások is bizonyítják, hogy lehet kényelmesen és egyben csinosan is öltöztetni a kicsiket, érdemes az alapdarabok mellé olyan ruhákat vásárolni, amelyek színesek, mintásak vagy picit más a fazonjuk és ezek kombinálásával új kollekciókat alakíthatunk ki a gyerekeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*