Baba kiegészítők, Kiegészítők kisgyerekeknek

Ötletes ágyneműhuzatok gyerekeknek

Az állatos vagy kedvenc mesehősös ágyneműhuzatok kedveltek a kisgyerekek körében és a szülők is jól ismerik :), viszont érdemes a jó minőségűeket megvásárolni, amelyek szín és alaktartóak is. Ezekről a tulajdonságokról még a vásárlás előtt tájékozódjatok. Ha már rászánjátok azt a nem is kis összeget ezekre a huzatokra, érdemes megnézni ezeket az ötletes darabokat is, hogy a megszokottakon túl még milyenek kaphatók.

Egyszerű, de érdekes

Source: poshtots.com via MammBa on Pinterest

 

Ennél a bébi ágynemű garnitúránál nem a színkavalkád dominál, hanem inkább az anyag érdekes, rücskös felülete. Pici korban nagyon fontos a babáknak a tapintás, ezért is jó ötlet, hogy ha hasonló, nemcsak sima felületű anyagokkal érintkezik.

Nemcsak ágynemű, hanem játék is jár hozzá

Source: debenhams.com via MammBa on Pinterest

 

A takaró és a párnahuzaton kívül az anyag mintája (pl. traktor vagy dinó) életre kel figuraként is. Így lesz teljes a készlet!

Egy másik játékos megoldás

 

A párnahuzaton a gyerek neve található és a huzatból az anyag mintájából kivágott és szivaccsal kitömött játék lóg ki, ennek “piszkálásával” segítve az alvást! (ezt a lányomnak készítettem és nagyon tetszik neki, hogy a szívecskék segítik álomba!;))

Egy tábla csokiba betakarva

 

Ez az ágynemű magáért beszél: csak mondjátok a gyereknek, hogy lefekvéskor bontson ki egy tábla csokit és feküdjön bele – biztosan gyorsan megy az elalvás! 🙂

És az ismert mesehősös extrával

 

Az ágyneműhöz megtalálható a kedvenc figura is – ez mindenképp egy nagy plusz!

 

 

1 című bejegyzés “Ötletes ágyneműhuzatok gyerekeknek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*