Ajándékok a babának, Baba kiegészítők

Mi az: ékszer, amit Anya hord és a baba rágcsálhatja?

Ez a Babahami, azaz a Babahami Webáruház által forgalmazott, a fogzással küszködő pici babák számára készült Teething Bling, amit az Anyukák neveztek el fogzós láncnak, fogzós ékszernek vagy Babahaminak. Minden szülő megtapasztalja a pici fogzásának “örömeit”, kinél jobban viseli a bébi, kinél kevésbé. Egy biztos, a fogzás ideje alatt imádnak rágcsálni a gyerkőcök, és ahhoz, hogy ez a “rágcsálnivaló” mindig Nálatok legyen, szuper ötlet a Teething Bling, azaz az Anyukák, akár Apukák által viselt ékszer, amit a gyerek nyugodtan rágcsálhat.

Bécsy-Nemes Anikó, aki a Babahami Webáruház vezetője – valamint egy majd’ két éves csibész kisfiú anyukája és egy majd’ három éves újfoundlandi gazdája és persze nagy Bling-rajongó – mesél arról, hogy pontosan mi is az a Teething Bling és mire jó.

Hogy találtál rá a Teething Blingre és mióta forgalmazzátok?

A Babahami eredetileg csak a webáruházunk neve volt, mert bébiételek házhoz szállításával foglalkoztunk. A termékskálánkat szerettem volna bővíteni kifejezetten fogzós témakörben és rátaláltunk a Teething Blingre. Nagy szerencsémre a gyártó SmartMom cégnek még nem volt képviselete Magyarországon. Mindenhol a világban anyukák árusítják a Blingeket, és látva a nagy érdeklődést, megkaptuk a jogot, hogy kizárólagos forgalmazó lehetünk Magyarországon. 2011 decemberében érkezett az első öt medál, mára már több, mint 30 féle medál és tíznél több karperec kapható, több színű pótzsinórral. Mára már a Babahami neve teljesen összeforrt a Teething Bling-gel.

Mi a célja a Teething Blingnek? Miből készül? 

A Teething Bling orvosi szilikonból készül, semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Színes, izgalmas megjelenésével leköti a gyerekek figyelmét, és csinos ékszerként kiemeli az anyukák szépségét. A medálok és karperecek rágcsálhatók, szinte nem is marad rajtuk nyom és nyugtatja a fogzástól szenvedő babák ínyét.

Mennyi idős baba “rágcsálhatja”, még a fogzás előtt is érdemes megmutatni neki?

Fontos tudni, hogy a Blingek nem baba, hanem mama ékszerek. Bár teljesen biztonságosra vannak tervezve, mégsem ajánljuk, hogy a gyerekek egyedül játsszanak vele. A babák már a fogzás megindulása előtt is szívesen játszanak színes, kerek, puha dolgokkal és gyakran a szájukba is veszik őket. A fogzás megindulásánál, négy-öt hónaposan már természetes nekik a Bling-rágcsálás 🙂

Jelenleg milyen SmartMom termékek vannak és még milyenek forgalmazása várható?

A SmartMom cég termékei közül a két vezető csoport a Teething Bling medálok és karperecek. A Tween Blingek tiniknek készült “nagylányos” medálok, és ezen kívül bodyk, anyukáknak pólók, és ajándékszettek is kaphatóak nálunk. Azon vagyunk, hogy az eredeti paletta minél több darabja megvásárolható legyen nálunk is. Érdekes, hogy a fekete, kék, és a gyűrű alakú medáljainkat előszeretettel vásárolják apák is.

Milyen termékek kaphatók még a webshopotokban?

A Blingeken kívül árulunk pihe-puha, autósülésben is kiválóan használható speciális plédeket (HUG plédek és takarók a WeAreFamilytől). Eredetiségbizonyítvánnyal rendelkező fájdalomcsillapító
baltikumi borostyánláncokat. Saját tervezésű, többrétegű, állítható méretű fogzós kendőket, melyeket Meilinger Zita készít. Legújabb termékünk pedig Kádár Annamária sikerlistás könyve, a Mesepszichológia. Folyamatosan keressük a stílusos és praktikus dolgokat, mindig van nálunk valami újdonság.

Mi az, amit mindenképp szeretnél még elmondani az Anyukáknak a Teething Blingek hasznosságáról/fontosságáról/előnyeiről?

Stílusos és praktikus bababarát mamaékszer, boldoggá teszi a babát és a mamát is! Meglátod, hatalmas önbizalmat ad és elégedettséggel tölt el, amikor majd a pénztárnál állsz a sorban, körülötted ordítanak és hisztiznek a gyerekek, de a tied csendesen molyol a nyakláncoddal! Naponta érkeznek hozzánk levelek anyukáktól, melyben leírják, milyen helyzeteket segített megoldani a medál. Rengeteg tudnék beszélni a Blingekről, hiszen ez a szívügyem, de az az igazi, amikor érkeznek a babafotók a Facebookos rajongói oldalunkra. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy március óta minden medál és karperec eladásával 100 forinttal támogatjuk a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesületet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*