Baba kiegészítők, Babaruha méretek, Babaruha típusok

Babaholmi egyszerűen, olcsón!

Babakelengye lista - babaruhák
Forrás: www.babykerf.com

Egy kisbaba érkezését nagy előkészületek és vásárlás előzi meg. A szükséges dolgokról a kismamák hosszú listákat vezetnek, a megfelelő babaholmik beszerzése komoly fejtörést jelenthet a család számára. A babamama.hu oldal cikkében egy olvasó, Andi osztja meg veletek vásárlási tapasztalatait.

 

Márkás, új babaholmik Kőbányán, féláron!

Nekem ez most olyan, mintha aranybányára bukkantam volna, hiszen 20 ezerért körülbelül 45 ezer forintnyi babaholmit szereztem, ráadásul egy helyen, és nem egészen 20 perc alatt. Sohasem gondoltam volna, hogy Kőbánya, a Maglódi út mélye ilyen kincseket rejteget! Azt meg pláne nem, hogy ott, a külvárosban tudom majd megvenni várva várt unokaöcsémnek az összes olyan márkás dolgot, amikért beljebb minimum a dupláját kérik a kereskedők. Először a facebookról jött az értesítés, hogy valaki márkás gyerekcuccokat hirdet, ráadásul nem aprózza el, van nála szinte minden: ruha, játék baba, bútor, babakocsi, szóval tényleg az összes dolog, amire egy pocaklakónak később, a napvilágra érve szüksége lehet.

Az első gondolatom persze az volt, hogy lám, az utánzatgyártók már nem csak a piacon, a neten is nyomulnak, úgyhogy nem nagyon foglalkoztam a dologgal. Azután összefutottam Katával és Ádámmal, akik lelkesen mesélték, hogy 80 ezerből megvan szinte minden, amit a három hónap múlva érkező „Kisádinak” szántak. A történethez még az is hozzá tarozik, hogy nemrég tőlem kértek kölcsön egy százast, hogy ne kerüljenek zavarba, ha elkapja őket a vásárlási láz, így tehát jól jártam, hiszen a pénzemet ott, helyben visszakaptam.

Kérdeztem tőlük, milyen holmikat vettek, húztam is egy kicsit a számat, hogy nekem azért, mert olcsó, nem kellenének mindenféle bóvlik, mire Ádám eléggé megsértődött. Meglehetősen durcásan világosított fel arról, hogy egyébként ők sem az utcasarkon szoktak vásárolni, a minőség náluk is alapelvárás. No de nem szaporítom a szót, a következőket tudtam meg Ádáméktól: a facebookos srác, Elemér, egy olyan cég megbízottja, akiket gyermekholmiban fizettek ki az üzletfeleik, de ők az így hozzájuk jutott dolgokkal eddig sem foglalkoztak, sőt ezt később sem tervezik, ezért most egy raktárban tárolják, és onnan árulják a portékát. A kereskedők már eléggé rákaptak a lehetőségre, és viszik az árut rendesen, de azért maradt még elég termék a lakossági vásárlóknak is. A termékek tényleg márkásak és eredetiek: Chicco, Kangaboo, Kenguru Kid stb. A legmeggyőzőbb érvük az volt, hogy „Kisádi” babakocsiját 8 ezerért, a pelenkázóját pedig 39 ezerért szerezték meg. Nem tehettem mást, ezt a lehetőséget meg kellett néznem nekem is.

Mivel ez nem egy áruház, hanem raktár, nem lehet csak úgy, az utcáról beesni: telefonon, vagy neten előre be kell jelentkezni. Ennek megvan az az előnye, hogy a vásárlás közben nincs tülekedés, van rád az eladónak ideje bőven. Felhívtam tehát én is Elemért, és megbeszéltük, mire lenne szükségem. Persze hamar kiderült, hogy tulajdonképpen szinte mindenre, amijük csak van. Az árubőség már a telefonos beszélgetés során is zavarba ejtett, ezért gyorsan megállapodtunk, mikor teszem a tiszteletemet náluk. Hát, azt nem mondom, hogy a raktárnál az Aréna nem komfortosabb hely, de hogy itt háromezer négyzetméteren mindent megtaláltam, ami egy babának, vagy az anyukájának kell, az biztos. A plafonig érő polcok roskadoznak az árutól. Az volt a benyomásom, hogy ez a hodály kiüríthetetlen: még akkor is lenne mit megvenni, ha az összes fővárosi viszonteladó innen szerezné be az árukészletét. Van itt sapka, játék baba, bababútor, babakocsi, babruha, kismama ruha, felsorolni sem tudom, mi minden. Mind-mind minőségi áru.

Szerintem ne késlekedjetek, hívjátok a 30 955 2161-es számot, és keressétek Flusznik Elemért. Készséges, rendes srác, mindenben a segítségetekre lesz. A cím X. kerület Maglódi út 6., de Elemér úgyis elirányít benneteket.

Üdv: Andi

(Forrás: www.babamama.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*