Baba öltöztetése évszakok szerint, Babaruha méretek, Babaruha típusok, Magyar babaruha webáruház

Egy doboz tele babaruhával!

Ennek mindenki örül, ugye? Könnyen meg is lehet szerezni, hiszen a Ruhásdoboz Webáruháznál nagyon sok márkás babaruha és babakiegészítő található, aminek Mamák-Babák egyaránt örülhetnek.  A webáruházból történő vásárlás nagyon kényelmes az Anyukáknak. Erről és az áruház termékeiről beszélgettem Kámán-Kovács Beátával, aki a Ruhásdoboz Webáruház egyik ügyvezetője, de mellette ő foglalkozik a ruhák rendelésével és vevőszolgálati ügyekkel.

Honnan jött az ötlet, hogy márkás gyerekruhák árusításával foglalkozzatok és mióta csináljátok?

Most volt a 2. születésnapunk! :). 2009 tavaszán megszületett a lányunk. Akkor szembesültem vele, hogy milyen nehéz jó minőségű baba- és gyerekruhát kapni megfizethető áron. Egy gyereknek viszonylag sok ruhára van szüksége, hiszen egyrészt gyorsan koszolódnak (játék, evés közben foltos lesz), másrészt nagyon gyorsan nőnek a gyerekek. Innen jött az ötlet, hogy bizonyára a többi anyukának is lenne igénye egy olyan webáruházra, ahol márkás, jó minőségű gyerekruhákat vásárolhatna megfizethető áron. A webáruház pedig külön praktikus gyerekes anyukákra, hiszen amíg pl. alszik a baba, anya egy kávét kortyolgatva válogathat a szebbnél szebb ruhácskák között.

Melyek a legfőbb márkák, amelyek kaphatók a Ruhásdoboz Webáruházban?

Mi Angliából szerezzük be az új és használt ruhákat is. Az angol márkák – az olcsóbbak is – kifejezetten jó minőségűek, strapabíróak és nem utolsó sorban nagyon díszesek, részletgazdagok. Ez minden anyuka vágya. A főbb márkák: Gap, Next, George, Adams, Early Days, TU, stb.

A ruhák mellett kaphatók kiegészítők, játékok, könyvek is. Mi alapján bővítitek a kínálatot és terveztek-e további kiegészítő termékeket bevezetni?

Folyamatosan azt próbáljuk végiggondolni, hogy mi az, amire egy gyerekes anyukának szüksége lehet és ezek közül mi az, amit mi jó áron be tudunk szerezni. Ezért árusítunk a gyerekruhák mellett kiegészítőket, hálózsákot, baba- és kisgyermek törölközőket is. Bármilyen új kategóriára is nyitottak vagyunk, de ez még a jövő zenéje.

A használt vagy az új gyerekruhákra van nagyobb igény?

Azt tapasztaljuk, hogy mindkét kategóriát nagyon keresik a vásárlók és a legtöbben ezt is, azt is veszik. Hiszen szükség van “szép” ruhákra és “játszós” ruhákra is a mindennapokban, ráadásul a mi használt ruháink nagy része újszerű, éppen csak a papír címkéje hiányzik, nagyon keveset, szinte alig hordták.

Milyen gyakran változik a kínálat?

Hetente érkeznek újdonságok, új és használt ruhák is, afeltöltések időpontjáról Hírlevélben, illetve Facebook oldalunkon értesítjük a vásárlóinkat, kedvelőinket.

Melyik korosztály számára vásárolnak a leggyakrabban? Vajon miért?

A leginkább keresett ruhák az 1-10 év közötti korosztálynak valók. A babaruhák talán azért kevésbé kelendőek, mert az első évben nagyo sok ruhát “örökölnek” a gyerekek testvértől, rokontól, ismerőstől. A babaruhák – mivel nagyon rövid ideig hordja őket egy baba – nagyon szép állapotban maradnak meg, nyugodtan hordhatja őket akár 3 generáció is (a mi használt babaruháink többsége is újszerű, alig használt). Amikor már egyedül is eszik a gyerek, mászik játszik, sokat esik, a ruhák könyebben koszolódnak. Nehezebb “örökölni” szép állapotú ruhát, több ruhára is van szükség. Az anyukák pedig elkezdenek a márkás ruhák “olcsóbb” forrásai után nézni.

Milyen előnyei vannak a webáruházból történő vásárlásnak egy Anya számára?

A webáruház mindig nyitva van. A délutáni alvás alatt, este és hétvégén is, vagyis nagyon kényelmes. Időtakarékos, hiszen nem kell több boltot végigjárni a ruhatár összeállításához. Minden ruhadarab hossz adatait egyedileg cm pontosan lemérjük, így összehasonlatva a gyerek meglévő ruháival, nem lehet tévedni. Ha azonban mégsem jó a ruha, vagy élőben mégsem tetszik, akkor 100%-os visszavételi garanciánkkal visszaküldhető. Ha cserélni szeretnék és van belőle más méret, akkor cseréljük, ha az árát kéri vissza a vásárló, akkor egyetlen kérdés nélkül visszautaljuk az árát.

Miben egyedi a Ruhásdoboz Webáruház?

Igyekeztünk vásárlóbarát szolgáltatásokat bevezetni. Törzsvásárlói programunkban minden vásárlás után pontot ajándékozunk, ami gyűjthető és a következő vásárlások alkalmával levásárolható. A megrendelt ruhákat futárszolgálattal szállíttatjuk el a megadott címre, de kisebb csomag esetén, ha valaki azt szeretné, postázzuk is a csomagot a mindenkori postai díjszabás szerint. Így kisebb csomag esetén jóval alacsonyabb a szállítási díj. 14 napos foglalási rendszerünkkel lefoglalhatók, gyüjtögethetők a ruhák, összevárhatnak több feltöltést is, így szintén sokat lehet spórolni a szállítási költségen, ami 15 ezer Ft felett ingyenes is.

Aki ajándékba szeretne venni valamit újszülött babának, neki mit javasolsz?

Újszülött babáknak ajándékba elsősorban a nagyon praktikus, jó minőségű Slumbersac hálózsákokat ajánlanám (ezek háromféle méretben, egészen 3 éves korig kaphatók), illetve a Cocoose babakiemelő törölközőt, ami teljesen egyedi a magyar piacon (ez is angol termék).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*