Baba öltöztetése tavasszal, Kisgyerekek öltöztetése

Tavaszi gyerekruhadivat 2014-ben

A baba és kisgyerek ruháknál is megalkotják a tervezők az adott szezonnak megfelelő irányvonalakat, ami persze nem azt jelenti, hogy aki nem így öltözteti a gyerekét az nem is lehet divatos, csak a legfrissebb tavaszi minták, színek, anyagok segítségével nagyobb lehetőségünk van ötletes darabokat beszerezni a legkisebbeknek is. Nézzük akkor, mi a divat idén tavasszal:

  • Az indigókék

Tavaszi gyerekruhadivat 2014

Ez a szín a farmereknél, ingeknél, pulóvereknél, lányoknak kisruháknál használatos leginkább, gyakran kombinálva apró mintás anyagokkal.

  • Egzotikus növény-minták, vadállat-minták, hímzett anyagok

Tavaszi gyerekruhadivat 2014Tavaszi gyerekruhadivat 2014Tavaszi gyerekruhadivat 2014

Akár a felnőtt ruháknál, a gyerekruháknál is divatosak az trópusi virágokkal nyomott pólók, ruhák, vagy az állatmintás body-k.

  • Neonszínek

Tavaszi gyerekruhadivat 2014 Tavaszi gyerekruhadivat 2014

Ezek már évek óta hódítanak a gyerekruhákon és kiegészítőkőn, valamint a cipőkön is, idén viszont egy új színösszeállítás is divatba jön: a neonszínek pasztellszínekkel kombinálva.

Tavaszi gyerekruhadivat 2014Tavaszi gyerekruhadivat 2014

  • Batikolt pólók, sokszor kimosott hatású ruhák

Tavaszi gyerekruhadivat 2014 Tavaszi gyerekruhadivat 2014

Ez az idei tavasz legkedveltebb, otthon is megvalósítható gyerekruha-díszítési megoldása kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Tavaszi gyerekruhadivat 2014

Emlékeztek még a batikolt pólókra? A fehér póló közepét összetekertük, spárgával megkötöttük több helyen is és úgy festettük be a pólót ruhafestékkel. A festés után leszedett kötelek helye fehér maradt, a póló pedig színes. Én nagyon élveztem, itt az ideje újra kipróbálni! 😉

  • A “zöld” a divat

Nemcsak mint szín – hiszen a tengerzöld, a lime-zöld idén is kedveltek-, hanem mint textilgyártási eljárás: egyre több gyerekruha készítő használ organikus textileket, amelyek nem tartalmaznak a szervezet számára veszélyes anyagokat.

  • Virágminták és retro minták lányoknak

Tavaszi gyerekruhadivat 2014

Ez az, ami talán örök és megunhatatlan, ha kislány ruhákról beszélünk. Idén a nagyon apró virágmintás anyagokból készült lányruhák, blúzok hódítanak.

Tavaszi gyerekruhadivat 2014

Érdemes tehát beszerezni 1-2 színes, mintás darabot a gyerekeknek, mert ezeket könnyen lehet kombinálni az egyszínű nadrágokkal, szoknyákkal. Ráadásul már a kisgyerekek is nagyon szeretik a mintás, ötletes ruhákat, szóval biztos sikert arathatunk náluk egy neonszínű, vagy batikolt ruhával.

Képek forrása

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*