Baba és gyerekcipők

Milyen vízben is használható gyerekcipőt vegyél?

Megint itt a meleg nyári idő, irány a vízpart! Ilyenkor érdemes cipőt adni a gyerekekre?

Mivel a már járni tudó babák és a nagyobb gyerekek számára is a legjobb az, ha minél többet járnak füvön vagy homokos talajon, ezért ilyenkor nem szükséges a cipő. A strandra való eljutáshoz és a strandon érdemes a gumiklumpát használni, ami könnyen le-föl vehető és egyszerű tisztítani. Javaslom, hogy olyan gumiklumpát vásároljatok, amelyiknek van a sarokra nyitható pántja, ami elég bő ahhoz, hogy szandálként funkcionáljon!

Gyerek gumicipők nyárra

Ha viszont medenceparton vagy köves, sziklás tengerparton pihentek, akkor érdemes a gyerekekre gumicipőt vagy gumiszandált ráadni.

Gyerek gumicipők nyárra Gyerek gumicipők nyárra

Ezeknek az a funkciójuk, hogy a vízben is a gyerek lábán lehet, és ha olyan a talaj – mint a köves tengerfenék vagy a tó, aminek nem lehet lelátni az aljára, vagy a forró homok, ahol könnyen elvághatja, megsértheti bármi a gyerek lábát – akkor ez nagyon praktikus viselet.

„Csúszós medenceparton való futkározás és onnan vízbeugrás”- típusú gyerekjátékoknál is célszerű a gumicipő használata, mert nem csúszik a talpa és nem kell állandóan föl-le venni, mint egy papucsot.

Könnyű tisztítani és még egy nyári esőben is praktikus viselet, mert nem ázik be!

Gyerek gumicipők nyárra

Egyre figyeljetek a gumicipő vásárlásánál: lehetőleg olyat válasszatok, ami szandál fazonú, mert az izzadt, vizes, homokos gyereklábat elég nehéz beletuszkolni egy zárt gumicipőbe és a pánt a lábon tartja a gumicipőt, így nem lehet egykönnyen elhagyni a vízben…

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mammba/baby-toddler-shoes/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*