Baba és gyerekcipők, MammBa PróBa - Terméktesztek

Cipő a szennyeskosárban?

Én még ennyit nem mostam, mint amióta ovis a legnagyobb gyerekem! Van olyan nap, amikor a teljes étlapot vissza tudom mondani az aznapi pólójáról, van amikor csak fogkrém-nyomok díszítik. A nadrágokon – ha kinti, ha benti – a fűfoltok és a sár állandó szereplők, a kinti cipőket pedig akár naponta moshatnám és a belőlük kiszóródó homok mennyiségből lassan egy otthoni homokozót is készíthetnénk. Ráadásul a homok jól meg is tud tapadni a cipő belsejében, szóval macera a kézi tisztítása. Vagy lehet, hogy mégsem az?

„Vigyázz, mert piszkos lesz a cipőd!”

Gyakran hallottam ezt a mondatot gyerekkoromban és bizony én is mondogatom néha. Mert ugye a gyerekek nem nézik, hogy a csinos kopogósban vagy a sportcipőjükben vannak-e, csak a pocsolyázás, a sarazás, a motorozás, biciklizés és a mászókázás érdekli őket (persze jogosan :)). Ezzel nincs is baj, ha találunk egy olyan cipőt, ami minőségi, bírja a strapát, könnyen tisztítható kívül is belül is és még jól is néz ki.

De van ilyen?

Én úgy gondolom, hogy már másodszor is bebizonyította a Titanitos gyerekcipő, hogy meg lehet felelni ezeknek az elvárásoknak. Most egy félcipőt próbált ki az ovis kislányom Frida.

Titanitos gyerekcipő Lavables Titanitos gyerekcipő Lavables

Ő választotta ki, hogy melyik színt szeretné és aztán alig várta, hogy megérkezzen a piros cipő.

Titanitos, a mosható bőrcipő

Titanitos gyerekcipő Lavables

A cipő legnagyobb előnyének azt tartom, hogy bőrből készül (ami alkalmas arra, hogy a gyerek lába „levegőzik” benne, ellenben a „műanyag” cipőtársainál). De még milyen bőrből! A kikészítésének köszönhetően mosható bőrből, ami meg azért nagyon kényelmes, mert a mosógépben pikk-pakk ki lehet mosni maximum 30 fokon, nem kell porolni, ápolózni, fényezni. Mosás után a bőr puha marad és rugalmas, nem keményedik meg.

Kivehető bőr talpbetét

Titanitos gyerekcipő Lavables

Aki járt már kisgyerekkel homokozóban, az pontosan tudja, hogy nemcsak a nadrágok zsebei, hanem a cipők is megtelnek homokkal! Mivel a gyerek lába hőt termel a mozgás hatására, ezért ezek a homokszemcsék jól bele is tapadnak a cipő belsejébe, amit – a cipő kis mérete miatt – nem igazán lehet takarítani. A Titanitos cipőnek kivehető a bőr talpbélése, így nagyon könnyű kiszórni belőle a homokot.

Titanitos gyerekcipő Lavables

Mosáskor pedig a talpbélés is kimosható.

Titanitos gyerekcipő Lavables
Mosás előtt
Titanitos gyerekcipő Lavables
Mosás után

Divatos modellek

A Titanitos kínálatában megtalálhatók szandálok, félcipők, alkalmi cipők és csizmák is, melyek mindegyike nagyon vagány és a gyerekeknek is tetszik. Nemcsak bőrből, hanem textilből készült cipők is vannak.

Titanitos gyerekcipő Lavables Titanitos gyerekcipő Lavables

Titanitos gyerekcipő Lavables

Ez a piros modell, amit Frida választott például hétköznapi használatra is jó és ha csinosabban kell felöltözni, akkor is. Nagyon könnyen fel tudja venni a tépőzáraknak köszönhetően.

Titanitos gyerekcipő Lavables

A divatosság mellett pedig kényelmes is, mert a talp rugalmas gumitalp, így könnyen tud benne mászókázni vagy motorozni is. (a motorozáskor azért ajánlom a motoros orrvédő használatát, mert az aszfalton fékezés semmilyen cipőorrnak nem tesz jót!;)

Titanitos gyerekcipő Lavables

Összefoglalva a Titanitos bőrcipők, most már a második teszt után is bizonyítottak: praktikusak, mivel mosható bőrből készülnek és kényelmes, de egyben divatos viselet a gyerekeknek.

Titanitos gyerekcipő Lavables

A Titanitos mosható bőrcipőket Magyarországon a Sziababa Kft. forgalmazza és a sziababa.hu oldalon találjátok az alábbi linkre kattintva: http://sziababa.hu/18-moshato

Frida piros Titanitos bőrcipőjének ára: 10140 Ft

(Mivel a MammBa PróBa olyan termékek, szolgáltatások tesztelésére jött létre, amelyek babáknak, mamáknak, kismamáknak készülnek és a fő szempont, hogy praktikusak legyenek, ezért ez alapján végzem a teszteket. Az általam bemutatott termék vagy szolgáltatás értékelése a saját véleményem, észrevételeim alapján készült!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*