Anyuka vagyok!

Bosszankodtál már azon, hogy a babaruhák címkéin szereplő méretek ritkán felelnek meg a valóságnak?

Voltál már olyan helyzetben, hogy nem tudtad mennyi ruhát és miket adj a babádra, hogy ne legyen nagyon melege és ne is fázzon?

Átélted már azt, amikor a sárgarépa vagy a sütőtök foltok nem akarnak kijönni a csodaszép babaruhából?

Felmerült benned a kérdés, hogy mikor, milyen típusú és mekkora babacipőt vegyél a gyermekednek?

És a sok aprócska, kinőtt babaruhával mihez kezdj?

Ha szeretnél ötleteket kapni a fenti problémák megoldásához, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtök minden hasznos és praktikus információt, amit a baba és kisgyerek-öltöztetésről tudni lehet.

A hetente friss információkat tartalmazó Mamma Bambina online magazinban ötleteket, tippeket kapsz a baba és a kisgyerek öltöztetéséről, babaruhákról, babacipőkről, babaruha boltokról, babaruhák mosásáról. Kreatív, otthon is könnyen megvalósítható praktikákat mutatok a baba és kisgyerek ruhákkal, cipőkkel, kiegészítőkkel kapcsolatosan, amelyeket Te magad is elkészíthetsz.

Továbbá megkapod ajándékba a letölthető, személyre szabható, gyermeked fotóját is beleszerkeszthető “Babám ruhamérete” táblázatot és a cipővásárlás megkönnyítésére szolgáló, kinyomtatható “Babám cipőmérete” méretvevő lapot, hogy mindig ismerd a legfontosabb adatokat a megfelelő babaruha, babacipő kiválasztásához és tovább is küldheted a Nagymamáknak, Nagynéniknek, Testvéreknek, Barátnőknek, hogy ne legyen többé kérdés, miből mekkorát vegyenek, ha látogatóba mennek Hozzátok.

A baba legfontosabb ruhaméreteit tartalmazzaAz első és a későbbi gyerekcipők vásárlásához szükséges méretvevő lap

A babaruhák mosásával kapcsolatosan összegyűjtöttem a hagyományos, az öko és a házi praktikás módszereket, készítettem egy táblázatot, hogy milyen foltra milyen otthon is megtalálható tisztítószert érdemes használni és így jött létre a “Babaruha Mosási ABC” e-book, amelyet most szintén le tudsz tölteni ingyenesen.

A baba és gyerekruhák tisztításának módszerei

És még egy ajándék! A babával, kisgyerekkel történő nyári vagy téli utazás igen csak sok plusz holmit jelent, amiket általában nekünk, Anyáknak kell összepakolnunk. Eddig komoly agytornát jelentett végiggondolni és megjegyezni, hogy hány napra, melyik gyereknek mire lesz szüksége. Most viszont már ez máshogy lesz: elkészítettem a nyári és téli autós, autóbuszos vagy repülős utazáshoz szükséges legfontosabb gyerekholmik listáját “Utazás a babával” címmel, ami most a Tiéd lehet.

Az utazáshoz szükséges baba és gyerekholmik listája

Már csak 3 kérdésre kell válaszolnod és küldöm a Babám ruhamérete, Babám cipőmérete, a Babaruha Mosási ABC és az Utazás a babával táblázatok és e-book-ok letöltési linkjeit!

A baba és kisgyerek öltöztetéssel kapcsolatos letölthető listák, táblázatok, e-book-ok Anyukáknak

(Mivel a letöltési linkeket e-mailben is megkapod, ezért ajánlott valós e-mailcímet megadni. Az itt megadott adataidat bizalmasan kezelem, nem adom át senkinek. Ha le akarsz iratkozni,
bármikor megteheted az e-mailek alján található link segítségével.)

Ha GMAIL-es e-mailcímmel regisztrálsz: a fiók szerkezetének megváltozása miatt előfordulhat, hogy a MammBa leveleket a “Promóciók” fül alatt találod. Lépj az egérrel a MammBa levélre és a bal egérgombot lenyomva tartva húzd át a levelet az “Elsődleges” fülre, majd kattints a megjelenő feliratra, hogy a jövőben mindig ide érkezzenek a MammBa levelek.

4 című bejegyzés “Anyuka vagyok!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tetszenek a kepeid, otleteid.
    A feliratkozashoz meg beirnam, ha lehetne legidossebb lanyomat, aki 6 eves. Boldog Ujevet es kivanok minden jot Nektek! Gyongyi

    1. Szia Gyöngyi! Köszönöm, és persze, hozzáírom a feliratkozásodhoz Annát is, húúú, már 6 éves? 🙂 Üdv, Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*