Mesélj minden este a gyermekednek! kihívás

Mesélj minden este a gyermekednek! 30 napos kihívás

Jelenleg zajlik, a következő csoport időpontja: 2018. 05.16-06.15.

A kihívás célja, hogy minél több szülő meséljen este a gyermekének. (Akinél ez már kialakult napi rutin, azért érdemes csatlakoznia, mert sok új – a gyermek korosztályának való – mesét megismerhet és nyerhet mesekönyveket is. )

Napi bejelentkezési rendszerben működik, de itt az aznap elolvasott esti mese/mesék címét kell beírni a napi poszt alá teljesítésként. Ezáltal sok új mesét is megismerhetünk illetve a csoportban lehetőség nyílik mesekönyvek adás-vételére, valamint könyvajánlókat is láthatunk.

Több ismert mesekönyv író és szerkesztő, mesepedagógus is csatlakozott a kihíváshoz (Bajzáth Mária, Kádár Annamária, Hermann Mária, Víg Balázs, Nyulász Péter), akik péntekenként bemutatkoznak a Könyvajánló napon a csoportnak, segítséget nyújtva műveikkel a meseolvasó szülőknek.

Értékes könyvnyeremények várnak azokra, akik 30 napon át olvastak a gyermeküknek, de a kihívás közben is vannak sorsolások.

A kihíváshoz csatlakozni az alábbi linkre kattintva lehet (Facebook regisztráció szükséges hozzá): https://www.facebook.com/groups/1091850497623161/