Ajándékok kisgyerekeknek, MammBa PróBa - Terméktesztek

Így csinálj gyorsan külön szobát a gyereknek!

Akinek több gyereke van, és egy szobában alszanak, bizony tapasztalhatja, hogy néhány év után eljön az, hogy a kisgyerek igényli a saját zugot, saját szobát. Ha az utóbbit nem tudjuk megoldani, akkor is érdemes a szobát úgy átrendezni, hogy legyen egy sarok, ami csak az övé, legyen saját polca a kincseinek és legyen lehetősége elvonulni. Oké, de ezt hogyan tudjuk kivitelezni? Erre mutatok Nektek egy praktikus megoldást, csak egy ágy kell hozzá és egy…

…ágysátor!

Az meg micsoda?! – kérdezitek rögtön, ahogy én is tettem, mikor találkoztam ezzel a praktikus gyereksátorral. Az ágysátor a nevében is hordozza, hogy az ágyra rakható sátor, ami abban különbözik a hagyományos sátraktól, hogy hosszúkás, az ágy formájára készült és bele lehet tenni az ágy matracát, vagy egy szivacsot. Ez a NookUp!, az ágysátor.

NookUp! sátor kisgyerekeknek 

 

Miért jó a kuckózás?

A gyerekek imádnak kuckózni, bunkizni, elbújni szűk helyekre, ha ennek a pszichológiáját nézzük, akkor valószínűleg az anyaméhben átélt biztonságot és nyugalmat próbálják újra megtalálni ezekkel a helyzetekkel, ezért engedni is kell őket és velük együtt építeni a párnabunkit plédekkel letakarva.

Nálunk a 3 nagyobb gyerekem egy jó nagy szobában alszik, ők ezt nagyon szeretik – nekem azért meggyűlik a bajom az esti órákig tartó beszélgetéseik leállításával :)-, de egyre inkább hangot ad a közel 7 éves lányom annak az igényének, hogy ő külön szobát szeretne. Meg utálja, hogy a fiúk mindig az ő cuccait piszkálják!

NookUp! sátor kisgyerekeknek

Mivel jelenleg a külön szobát még nem készítettük el neki, ezért örültem, mikor megláttam a NookUp! ágysátrat, hogy ez szuper lesz a lányomnak, lesz egy saját ágysátra. Nagyon várta, hogy megérkezzen már a „nukisátor”, persze előtte tesztelték a földön is, még a villanyokat is le kellett kapcsolnom hozzá.

NookUp! sátor kisgyerekeknek NookUp! sátor kisgyerekeknek

Mivel a NookUp! ágysátor 90 cm széles, 200 cm hosszú és 100 cm magas ezért felnőttek is használhatják. A kibontása nagyon egyszerű, hiszen ez egy pop-up sátor, a táskájából kivéve bárhol szét lehet nyitni, vagyis szétugrik magától. A 4 merevítő rúd behelyezése után pedig indulhat a buli!

NookUp! sátor kisgyerekeknek NookUp! sátor kisgyerekeknek

A 2 hosszanti oldalán lévő ajtók körbecipzárazhatók kívülről és belülről is, az oldalsó kisablakok pedig feltekerve felköthetők. (Figyeljétek a NookUp! logot, az a sátor teteje, mert én persze először ezt meg sem tudtam figyelni, hiszen kibontás után egyből belemászott a 3 gyerekem:D)

NookUp! sátor kisgyerekeknek

A szétszerelés – mint minden pop-up sátornál – egy kis gyakorlást igényel, de 2-3 alkalom után már az is könnyedén megy.

Miben segít a kisgyereknek a NookUp! sátor?

Sok gyereknél megfigyelhető, hogy éjjel forgolódik, felébred, nyugtalan; ilyenkor a segítségére lehet, ha az ágysátrat fölállítjuk neki, hogy „védelmet nyújtson”. Az ágysátorhoz kaptunk egy mesét is ajándékba, ami a félős Nuki kutyáról szól és segít a gyerekeknek abban, hogy feldolgozzák a félelmeiket. Természetesen az esti mese – akár a Nuki mese, akár más – olvasása az ágysátorban teljesen más hatású, mintha csak ülünk az ágy végében, vagy egy széken.

Az én gyerekeim és én is nagyon élveztem a sátras mesélést, visszajöttek a gyerekkori emlékeim.

NookUp! sátor kisgyerekeknek

A kisgyerekek mellett nagyok is használhatják (pl. kollégiumi szobában magánszféra teremthető vele – de jó lett volna, ha lett volna NookUp! ágysátor, mikor én is koleszos voltam!:)), vagy ha nincs vendégszobánk és a nappaliban tudjuk altatni a látogatóinkat, akkor is nagyon praktikus ezt fölállítani és mégis teremthetünk egy kis zárt zugot.

Az ágysátor elsősorban ágyon használható, ha a szabadban szeretnénk kipróbálni, akkor alá kell tenni egy védőréteget pl. polifoam vagy egy pléd.

NookUp! sátor kisgyerekeknek NookUp! sátor kisgyerekeknek

Nálunk nagyon bevált a NookUp! ágysátor, a lányom napokig ebben aludt – és be kellett húzni a cipzárt, hogy őt ne zavarják -, aztán összevesztek, hogy melyik fiú kérje el tőle és beköszöntött a sós párásítós időszak is, ezért most átmenetileg lebontottam, de már kérdezgetik, hogy mikor lehet megint „nukisátrazni”?

NookUp! sátor kisgyerekeknek

Ajándékötletnek is szuper, ajánlom minden kisgyerekes családba!

NookUp! ágysátor, mely a gyerekek ágyából kuckót varázsol!:)

Ára: 16990 Ft helyett most 14990 Ft és ingyenes a kiszállítás!

Itt tudtok rendelni: http://agysator.hu/vasarlas

(Mivel a MammBa PróBa olyan termékek, szolgáltatások tesztelésére jött létre, amelyek babáknak vagy mamáknak készülnek és a fő szempont, hogy praktikusak legyenek, ezért ez alapján végzem a teszteket. Az általam bemutatott termék vagy szolgáltatás értékelése a saját véleményem, észrevételeim alapján készült!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*